Slider
Slider
Slider
Slider
Slider
Slider

Вести

Која е разликата помеѓу Data Matrix и QR-кодот?

QR-кодовите и кодовите на Data Matrix се 2D баркодови и „2D кодови“, соодветно, и двата типа на кодови се повеќе се користат...

Подетално arrow
Трендови во обележувањето на производите и амбалажата

Претходната 2020 година беше предизвик за сите бизниси на глобално ниво. Донесе многу промени, дури и на оние кои сек...

Подетално arrow
Како да се зголеми ефикасноста во процесот на обележување на палети

Обележувањето на палети е процес од терцијарно ниво на пакување – на кој најчесто можат да се сретнат повеќе од ед...

Подетално arrow
Домино ви го претставува новото решение за дигитално печатење

Hовото решение за дигитално печатење на целата површина на Б2 формат.

Подетално arrow
Понуда на нов бренд – “GERNEP”

ЕЛМЕД ја прошири својата понуда како застапник за германската компанија GERNEP која што е светски лидер во производс...

Подетално arrow
we offer

Креативни идеи

Нашиот тим е спремен во секое време да ви понуди решенија кој ќе Ви помогнат во унапредувањето на производствениот процес

Сигурност

Безбедноста и сигурноста се наши најјаки карактеристики.

24/7 подршка

Сервисниот тим е секогаш спремен за да одговори на секое ваше прашање што е можно побрзо

Наши партнери

Domino Loma Systems Sisma FT System Comarme Telesis Toshiba Wiedenbach Lake Image Systems Armor Anser Reiner Zebra Valco Melton